Kerry- ja vehnäterrierikerho ry järjestää jäsenistölleen neljän luennon sarjan loppuvuoden 2021 ja alkuvuoden 2022 aikana.

22.10.2021

Myös tämän vuoden viimeinen K&V-lehti ilmestyy joulukuussa, linkki äänestykseen


Myös tämän vuoden viimeinen K&V-lehti ilmestyy joulukuussa ja sitä varten käynnistämme vuoden viimeisen kansikuvakilpailun.

Vehnän kuvia
KERRY&VEHNÄn kanteen äänestys https://forms.gle/op2zC1yJ3tCRRUbf7

Yhdistys voi käyttää kuvia myös muuten esim. lehdessä tai nettisivuilla.
Kuvien käytöstä ei makseta korvausta.

Äänestykseen osallistuvat kuvat
✔️ valitaan määräaikaan mennessä lehdelle lähetetyistä ehdokkaista
✔️ lehtitoimikunta tekee tarvittaessa alkukarsinnan
✔️ äänestyslinkki jaetaan Facebookiin ja kerhon nettisivuille
✔️ äänestysaika päättyy 13.11.2021

Voittaja
✔️ kuvaajan tiedot julkaistaan kuvan yhteydessä sekä kerhon netti- ja FB-sivuilla

Voittajakuvan ottaja
✔️ palkitaan kerhon tuotteilla
✔️ voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Yhdistys varaa mahdollisuuden olla julkaisematta kisaan lähetettyjä kuvia.

Kerry- ja vehnäterrierikerho ry järjestää jäsenistölleen neljän luennon sarjan loppuvuoden 2021 ja alkuvuoden 2022 aikana. Luennot ovat kerhon jäsenille ilmaisia ja ne toteutetaan etäyhteyksin.

Luentosarjan aloittaa 30.10.2021 klo 13-15 ruotsalainen vehnäterrierikasvattaja ja Ruotsin rotuyhdistyksen sihteeri Hilde Nybom (kennel Lakkas). Hänen luentonsa aiheena on rotujemme kasvatuksessa käytetyt DNA- testit, niiden tulkinta ja vaikutukset jalostuspopulaatioon. Tämä luento on englanninkielinen. (Teams)

Toinen luennoitsija on Jirka Vierimaa. Jirka on erikoistunut ihmisen ja muiden eläinten väliseen vuorovaikutukseen ja hän on lisäksi yksi Tampereen yliopiston käyttäytymisanalyysiperusteisen eläinkouluttajien koulutuksen pääkouluttajista. Luento järjestetään 20.11.2021 klo 12-14 ja sen aiheena on Sujuva harjoitus koiran kanssa – miten se suunnitellaan ja toteutetaan? (Zoom)

Lisäksi vuodelle 2022 on suunniteltu luentoja, joiden esiintyjät olisivat Juha Kares ja Katriina Tiira. Näiden luentojen ajankohdat ja aiheet tarkentuvat myöhemmin.

Luennoille ilmoittaudutaan luentokohtaisesti. Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki, jonka kautta pääsee osallistumaan luennolle. Ilmoittautumisia kahdelle ensimmäiselle luennolle otetaan vastaan sähköpostitse osoitteessa: sihteeri.kerryvehna@gmail.com. Mainitsethan viestissä nimesi, kummalle luennolle olet osallistumassa ja mihin sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin voi lähettää. Myös luentoihin liittyvät kysymykset voi lähettää samaan osoitteeseen.

Kerho toivottaa teidät tervetulleiksi kuuntelemaan ja keskustelemaan näistä mielenkiintoisista aiheista!