Kodinvaihtajat

Rotu: Vehnäterrierisukupuoli: Kastroitu uros
Nimi: Roopeikä: 1v.
Yhteystiedot
Omistaja: Markku Pikkarainen, 0400-567082 tiedustelut
Kasvattaja: Kennel Musca-Rosan
Luopumisen syys: Omistajan elämäntilanteen muutos, pitovaikaudet
Muut oleelliset tiedot: Roope on vilkas, reilun vuoden ikäinen, silkki-tai ns ohutkarvainen uros. Asuu toisen vehnän ja nyt isännän kanssa kolmestaan kerrostalossa. On luonteeltaan omaa "laumaa" kohtaan ylikin sosiaalinen mutta lenkillä saattaa karsastaa muita, ml lastenvaunuja yms. Olenkin käyttänyt kuonopantaa. Toivotaan uutta kotia jossa olisi omaa pihaa ja sisällä tilaa leikeille. Plussana jos uusi omistaja jaksaisi opettaa Roopen esim.agiltyyn tms lajiin jossa saisi purkaa energiaa käyttää älykkyyttä (jota on hyvin)

Kodinvaihtajat-palsta on tarkoitettu uutta kotia etsiville aikuisille kerryn- ja vehnäterriereille. Kodinvaihtajat-palstalle otettavan koiran tulee olla Suomessa rekisteröity koira. Ilmoitus on maksuton kerhon jäsenkasvattajan kasvattamalle koiralle tai jäsenen omistamalle koiralle.

Tee ilmoitus kodinvaihtajasta alla olevalla lomakkeella. Täytä kaikki pyydetyt tiedot. Pentuvälittäjä laatii koirasta tämän jälkeen ilmoituksen kerhon www-sivuille. Sähköposti-/puhelintiedustelijoille annetaan Kodinvaihtajat -palstalla olevien koirien omistajien/kasvattajien yhteystiedot ja koirista ilmoitetut tiedot. Omistajan/kasvattajan vastuulla on kertoa tarkemmin koirasta ja tehdä päätös koiran tulevasta kodista.

Ilmoitus on voimassa 1 kk ajanjakson, jonka jälkeen ilmoitus poistetaan, mikäli tilannetta ei päivitetä välittäjälle. Ilmoitusaikaa voidaan jatkaa 1 kk kerrallaan omistajan/kasvattajan pyynnöstä uuden kodin löytymiseen saakka.

Kun koirasta luopuminen on ajankohtaista:

  • Ilmoita tilanteesta koirasi kasvattajalle, kasvattaja voi mahdollisesti olla avuksi
  • Tiedustele onko sukulaisilla tai tuttavilla tiedossa koiralle sopivaa kotia
  • Jätä koirasta ilmoitus kerhon uutta kotia etsiville tarkoitetulle Kodinvaihtajat -palstalle
Koiran sukupuoli

* Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.