Kodinvaihtajat

Tältä sivulta löydät uutta kotia etsivien aikuisten koirien tiedot, niistä koirista jotka ovat ilmoitettu rotuyhdistykselle.

Rotu VehnäterrieriSukupuoli uros
Koiran nimiPullaSyntymäaika   10kk
Yhteystiedot  
Omistaja

Tarja Pahlman, Nummela 

Kasvattaja yhteydenotot kasvattajan kautta satu.weckman(at)hellevillan.fi p. 040 574 3230​
Luopumisen syy

Muuttunut elämäntilanne

Muut tiedotTerve, sosiaalinen ja reipas nuori uros joutuu perheen muuttuneen tilanteen vuoksi olemaan liian pitkiä päiviä yksin kotona. Ongelmia Pullan kanssa ei ole ollut. Sille on opetettu perusasiat, sosiaalistettu hyvin ja liikuttu paljon erilaisissa ympäristöissä.

Tältä sivulta löydät uutta kotia etsivien aikuisten koirien tiedot, niistä koirista jotka ovat ilmoitettu rotuyhdistykselle.

Rotu VehnäterrieriSukupuoli narttu
Koiran nimiIiviSyntymäaika   6v.
Yhteystiedot  
Omistaja

Aya/Riitta Taari 040 5156905 riitta.taari@gmail.com

Kasvattaja 
Luopumisen syy

Ei tule toimeen laumassa

Muut tiedot6 vuotias hyvin terve leikattu narttu hakee uutta kotia. Hän ei tule toimeen laumansa kanssa, siksi hänelle etsitään uutta kotia. Iivi on kiltti, tottelevainen, miellyttämishaluinen ja lojaali koira. Ei rähjää remmissä. Mutta hän kokeili yhdessä kodissa ja huomattiin että hänellä on selvä eroahdistus joten ainoa koti olisi sellainen missä ollaan kotona tai että hän olisi koirapäiväkodissa tai jonkun luona kun ollaan poissa kotoa.

Kodinvaihtajat -palsta on tarkoitettu uutta kotia etsiville aikuisille kerryn- ja vehnäterriereille. Kodinvaihtajat -palstalle otettavan koiran tulee olla Suomessa rekisteröity koira.

Ilmoitus on maksuton kerhon jäsenkasvattajan kasvattamalle koiralle tai jäsenen omistamalle koiralle.

Tee ilmoitus kodinvaihtajasta alla olevalla lomakkeella. Lomakkeelle on täytettävä kaikki pyydetyt tiedot. Pentuvälittäjä laatii koirasta tämän jälkeen ilmoituksen kerhon www-sivuille. Sähköposti-/puhelintiedustelijoille annetaan Kodinvaihtajat -palstalla olevien koirien omistajien/kasvattajien yhteystiedot ja koirista ilmoitetut tiedot. Omistajan/kasvattajan vastuulla on kertoa tarkemmin koirasta ja tehdä päätös koiran tulevasta kodista.

Ilmoitus on voimassa 1kk ajanjakson, jonka jälkeen ilmoitus poistetaan, mikäli tilannetta ei päivitetä välittäjälle. Ilmoitusaikaa voidaan jatkaa 1kk kerrallaan omistajan/kasvattajan pyynnöstä uuden kodin löytymiseen saakka.

Kun koirasta luopuminen on ajankohtaista:
- Ilmoita tilanteesta koirasi kasvattajalle, kasvattaja voi mahdollisesti olla avuksi
- Tiedustele onko sukulaisilla tai tuttavilla tiedossa koiralle sopivaa kotia
- Jätä koirasta ilmoitus kerhon uutta kotia etsiville tarkoitetulle Kodinvaihtajat -palstalle

Kodinvaihtajasta ilmoittaminen

Ilmoita kodinvaihtajasta

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.