Dobon alkeiskurssit

Yleisinfo

Kerry- ja vehnäterrierikerhon jäsenille järjestetään kaksi dobon alkeiskurssia 1.2.2023 alkaen. Kurssit pidetään Koirakoulu Kompassin tiloissa Vantaan Koivuhaassa (Karhunkierros 6, 01640 Vantaa).  Kurssi kestää viisi viikkoa (5 harjoituskertaa). Kurssi 1 on keskiviikkoisin klo 19-19:45. Kurssi 2 on sunnuntaisin klo 12-12:45. Yhdelle kurssille mahtuu max 5 koiraa. Kurssin hinta Kerry-ja vehnäkerhon jäsenille 120 euroa. 

Juoksu- tai sairastapauksessa hyvitys poissaolosta on 20e/kerta. Hyvitys siirretään Koirakoulu Kompassin käyttäjätilisi saldoksi myöhempiä kurssejasi tai tilavuokriasi varten. Osallistuja voi toki myös hankkia tuuraajan kerroille, jollle ei pääse.

Ilmoitusta muokattu 6.12.
Kurssien hinta muutettu, sillä kerho tukee 25 euron edestä osallistumista/osallistuja.
Ilmoitukseen tarkennettu, että etusija on jäsenien kerryillä ja vehnillä.
Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kursseille aukeaa 6.12. klo 12:00. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisessa etusijalla ovat jäsenien kerryt ja vehnät. Voit mainita kummalle kurssille ensisijaisesti haluaisit osallistua.

Ilmoittautuminen sähköpostitse, susanna.turtiainen@gmail.com

Saat paluuviestinä sähköpostiisi linkin, jolla ilmoitat tietosi Koirakoulu Kompassin järjestelmään. Koirakoulu Kompassi laskuttaa kurssimaksun.


Kurssin esittely

Dobo on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Ja samalla parantamaan suhdetta koiran ja omistajan välillä. 

Dobo-harjoitukset tehdään pääasiassa käyttäen apuna tasapainotyynyjä ja ovaalin muotoisia palloja, joiden muoto sopii koiralle pyöreää palloa paremmin.  Liikkeitä lajissa on kolmenlaisia; koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä. Monet liikkeistä ovat muokattavissa helpoista haastaviksi hyvin pienillä muutoksilla, jolloin laji sopii kunnoltaan kaikentasoisille treenaajille.

Dobokurssille voi tulla terveen, yli 5kk ikäisen koiran kanssa, joka ei ole aggressiivinen muita koiria tai ihmisiä kohtaan. Koirat voivat treenata tunnilla kytkemättä, mikäli ne pysyvät omistajansa vierellä, muussa tapauksessa harjoitukset tehdään kytkettynä. Mikäli koirallasi on jokin sairaus, vamma tai muu terveydellinen ongelma, konsultoi eläinlääkäriä tai fysioterapeuttia ennen dobo-kurssille ilmoittautumista.