Kerry- ja Vehnäterrierikerhon 45-vuotis juhlanäyttely, Turenki Näyttelykirje

Aika: 5.9.2020
Paikka: Kiipula -säätiön piha-alueella Turengissa

Näyttelykirje tekstin lopussa!

Kerry- ja Vehnäterrierikerhon 45-vuotis juhlanäyttely MUUTOKSET!

Näyttelytoimikunta on vallitsevan tilanteen johdosta valitettavasti joutunut tekemään muutoksia sekä näyttelypaikkaan että tuomareihin. 

Tuomarimuutos: Hanne Laine Jensen ei pääse saapumaan matkustusrajoituksen vuoksi eli molemmat rodut arvostelee varalla oleva tuomari Marja Salminen.

 

Geoff Corish on ikäväksemme estynyt tulemaan arvostelemaan näyttelyymme, jonka vuoksi Hanne Laine Jensen tuomaroi molemmat rotumme. Varalla molemmille roduille on Marja Salminen.

Voidaksemme paremmin pitää huolta jäsentemme turvallisuudesta sekä noudattaa näyttelyn järjestäjille annettuja turvallisuusohjeita, olemme siirtäneet näyttelyn erilleen suunnitellusta Terrier Weekend - tapahtumasta. Uusi näyttelypaikka on Kiipula -säätiön piha-alueella Turengissa - noin tunnin ajomatka pohjoiseen Helsingistä.

Myös Terri-Eri pyritään järjestämään seuraavana päivänä. Terri-Erissä rotumme tuomaroi Tuire Okkola. Lisätietoja: https://www.terrierijarjesto.fi/terrier-weekend-2020/

 

Pääerikoisnäyttely 2020:

 

Aika: 5.9.2020

Paikka: Kiipula Guest Housen piha-alue, Sahanmäki 27, 14200 Turenki

Tuomari molemmille roduille: Hanne Laine Jensen (DK), varalla molemmille Marja Salminen.

Ilmoittautuminen avattu
osoitteessa https://ilmoittautuminen.kennelliitto.fi/frmEtusivu.aspx Ilmoittautuminen 16.8.2020 mennessä.

Paperi-ilmoittautuminen:  Krista Pirttinen Haukantie 9 A10, 04320 Tuusula, maksu tilille (IBAN) FI10 3131 3002 1596 63/ Kerry- ja venhäterrierikerho (BIC) HANDFIHH,11.8 mennessä

 

Ilmoittautumismaksu 30€, saman omistajan 3. koira jne. pennut ja veteraanit 20€. Yli 10 -vuotiaat veteraanit ilmaiseksi veteraaniluokkaan ilmoitettuna.

Näyttelyssämme palkitaan viime vuoden tapaan myös Paras turkki ja väri, Parhaat liikkeet ja Paras pää ja ilme.

Näyttelytoimikunta on pahoillaan muutoksista mutta toivoo, että saamme näistä huolimatta järjestettyä kaikille mukavan ja turvallisen näyttelypäivän

 

 

Liitteet