Tottelevaisuuskoulutusta ja BH-kurssi Vantaalla

Aika: 26.8.-30.9.2019
Paikka: Vantaa

Tottelevaisuuskoulutusta ja BH-kurssi  Vantaalla

Aika: 26.8 – 30.9.2019

Paikka: Heurecan nurmikenttä, Vantaa

Osoite: Kuninkaalantie 5 , vantaa. 

Kerry- ja vehnäterrierikerho järjestää tottelevaisuuskoulutusta jatkotasoisille ja BH-kurssin kaikentasoisille koirakoille Vantaalla.

Jatkokurssille voi osallistua kaikki, jotka ovat käyneet vähintään alkeiskurssin tokossa, voit olla pidempäänkin harrastanut. Jatkokurssilla voidaan tehdä harjoituksia jokaisen oman tason mukaan.

BH-kurssille voi osallistua kaiken tasoiset koirakot, jotka ovat kiinnotunut BH-kokeeseen osallistumisesta. BH-koe on palveluskoirapuolen käyttäytymiskoe on kehitetty koiran yleisen tottelevaisuuden ja hallittavuuden mittaamiseen. Kokeessa on tottelevaisuus osuus ja kaupunkiosuus, molempia osioita harjoitellaan kurssilla.

Kurssi järjestetään maanantaisin klo 18.00 -20.00 (tottelevaisuuden jatkokurssi klo: 18:00, BH-kurssi klo 19:00). Koirakoita max 7/h. Kurssikertoja on kuusi.

Kouluttajana Minttu Mantere.

Kurssin hinta 70 euroa/ koirakko.

Ilmoittautumiset 4.6 -1.8.2019 sähköpostitse osoitteeseen: ilmo.kerryvehna@gmail.com

Ilmoittautumiseen seuraavat tiedot: Nimi, koiran nimi, rotu ja ikä, harrastustausta, yhteystiedot, oletko K&V kerhon jäsen.

Kurssi järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 3 koirakkoa. Jos kurssi ei tule täyteen jäsenistä, voidaan kurssille ottaa myös kerhon ulkopuolisia koirakoita. Ilmoittautuminen on sitova, jos estyt osallistumasta, voit järjestää itsellesi tuuraajan.

Tervetuloa tokokurssille!