Kerholla on ollut jo muutaman vuoden suunnitelmissa sähköpostilaskuun siirtyminen

25.3.2021

Kerholla on ollut jo muutaman vuoden suunnitelmissa sähköpostilaskuun siirtyminen ja yksittäisiä laskuja onkin pyritty lähettämään sähköpostitse, mikäli kyseisen jäsenen tiedoista löytyy sähköpostiosoite.

Kerholla on ollut jo muutaman vuoden suunnitelmissa sähköpostilaskuun siirtyminen ja yksittäisiä laskuja onkin pyritty lähettämään sähköpostitse, mikäli kyseisen jäsenen tiedoista löytyy sähköpostiosoite.
Jäsenmaksujen kohdalla tämä on toistaiseksi ollut mahdottomuus, koska yli puolelta jäsenistöön kuuluvista puuttuu sähköpostiosoite jäsentiedoista.
Nykyisen hallituksen johdolla tulemme siirtymään virallisesti sähköpostilaskujen lähettämiseen vuoden 2022 alusta ja teemme sitä varten tarvittavat toimenpiteet jäsenohjelmaan tämän vuoden aikana.

? Projekti ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen miltä kuulostaa, vaan tarvitsemme siihen kerholaisten apua.
Pyydämme siis kaikkia niitä, joilta vielä sähköpostiosoite puuttuu omista jäsentiedoistaan, toimittamaan sähköpostiosoitteensa meille. Mikäli olet jo toimittanut sähköpostiosoitteesi, mutta epäilet, että se kaipaa päivittämistä, muutos tapahtuu samoin kuin sähköpostiosoitteen toimittaminen.

? Helpoiten nämä molemmat tapahtuvat kerhon internet-sivuilla olevan jäsentietolomakkeen kautta. Tarvitset lomakkeen täyttämiseen nimen ja sähköpostiosoitteen lisäksi 4-merkkisen jäsennumerosi, joka löytyy juuri ilmestyneen K&V-lehden takakannen osoitetiedoista.

https://www.kerryvehna.net/…/jasene…/jasentietojen-paivitys/

? On myös hyvä välillä tarkistaa lehden osoiteriviltä, että toimitetaanhan lehti siihen osoitteeseen missä tällä hetkellä asut. Elämänmuutosten ja muuton tuoksinnassa osoitteenmuutosilmoitus kerholle saattaa helposti unohtua.

✅ Osoitteenmuutokset tulee tehdä sähköpostitse jäsensihteerille osoitteeseen: jasensihteeri.kerryvehna@gmail.com

? Huomioithan, että vaikka siirrymme sähköpostilaskutukseen, lähetämme edelleen tarvittaessa paperilaskuja, mutta tulemme jatkossa veloittamaan niistä laskutuslisän. Tiedotamme asiasta tarkemmin seuraavissa jäsenlehdissä, facebookissa, sekä kerhon internet-sivuilla.