Kodinvaihtajat

Tältä sivulta löydät uutta kotia etsivien aikuisten koirien tiedot, niistä koirista jotka ovat ilmoitettu rotuyhdistykselle.

Rotu KerrynterrieriSukupuoli uros
Koiran nimi   RansuSyntymäaika    2013     
Yhteystiedot  
Omistaja

Jenni Putko, jenni.putko@gmail.co, p. 0405961747

KasvattajaMirka Rosling
Luopumisen syy

Pian 4-vuotias leikattu uros etsii uutta kotia lapsettomassa ympäristössä. On kasvanut lapsiperheessä, mutta stressaantuu lasten kavereista sekä  vilskeestä mitä lapsiperheessä on. Vahtii vieraita lapsia liikaa.

 

Muut tiedot

Leikattu uros, omakotitaloon ja lapsettomaan ympäristöön, vaatii jämäkän omistajan. Peruskoulutettu, sopii aktiiviseen aikuiskotiin, jossa on aikaa touhuta sen kanssa. Sopii nartun kaveriksi. 

Kodinvaihtajat -palsta on tarkoitettu uutta kotia etsiville aikuisille kerryn- ja vehnäterriereille. Kodinvaihtajat -palstalle otettavan koiran tulee olla Suomessa rekisteröity koira.

Ilmoitus on maksuton kerhon jäsenkasvattajan kasvattamalle koiralle tai jäsenen omistamalle koiralle.

Tee ilmoitus kodinvaihtajasta alla olevalla lomakkeella. Lomakkeelle on täytettävä kaikki pyydetyt tiedot. Pentuvälittäjä laatii koirasta tämän jälkeen ilmoituksen kerhon www-sivuille. Sähköposti-/puhelintiedustelijoille annetaan Kodinvaihtajat -palstalla olevien koirien omistajien/kasvattajien yhteystiedot ja koirista ilmoitetut tiedot. Omistajan/kasvattajan vastuulla on kertoa tarkemmin koirasta ja tehdä päätös koiran tulevasta kodista.

Ilmoitus on voimassa 1kk ajanjakson, jonka jälkeen ilmoitus poistetaan, mikäli tilannetta ei päivitetä välittäjälle. Ilmoitusaikaa voidaan jatkaa 1kk kerrallaan omistajan/kasvattajan pyynnöstä uuden kodin löytymiseen saakka.

Kun koirasta luopuminen on ajankohtaista:
- Ilmoita tilanteesta koirasi kasvattajalle, kasvattaja voi mahdollisesti olla avuksi
- Tiedustele onko sukulaisilla tai tuttavilla tiedossa koiralle sopivaa kotia
- Jätä koirasta ilmoitus kerhon uutta kotia etsiville tarkoitetulle Kodinvaihtajat -palstalle

Kodinvaihtajasta ilmoittaminen

Ilmoita kodinvaihtajasta