Tottelevaisuuskoulutusta pääkaupunkiseudulla

Aika: 16.5.2019
Paikka: Espoon Kauklahti

Tottelevaisuuskoulutusta  pääkaupunkiseudulla

Aika: 16.5 – 13.6.2019, 6.6 ei järjestetä koulutusta

Paikka: Espoon Kauklahdessa

Osoite:

Kerry- ja vehnäterrierikerho järjestää tottelevaisuuskoulutusta alkeis- ja jatkotasoisille koirakoille Espoossa. Alkeiskurssille voi osallistua aloittelevat koirakot, aikaisempaa kokemusta tottelevaisuudesta ei tarvita. Jatkokurssille voi osallistua kaikki, jotka ovat käyneet vähintään alkeiskurssin tokossa, voit olla pidempäänkin harrastanut. Jatkokurssilla voidaan tehdä harjoituksia jokaisen oman tason mukaan.

Kurssi järjestetään torstaisin  16.5 – 13.6.2019 (alkeiskurssi klo: 18:00, jatkokurssi klo 19:00), 6.6 ei pidetä harjoituksia. Koirakoita max 8/h. Kurssikertoja on neljä.

Kouluttajana Jaana Lunkka-Salonen.
Jaana kilpailee kerrynterrieri Maisan kanssa tokon voittajaluokassa.

Paikka: Länsi-Uusimaan kenttä, Kentän virallinen osoite on Laitmanintie 8, 02780 Espoo. Huomioi että Laitmanintiellä on vierekkäin kaksi koulutuskenttää, joista pohjoisempi (lähempänä Kauklahtea oleva) on HVK:n. Länsi-Uusimaan kenttä sijaitsee sen vieressä.

Kurssin hinta 50 euroa/ koirakko.

Ilmoittautumiset 13.4.- 2.5.2019 sähköpostitse osoitteeseen: ilmo.kerryvehna@gmail.com

Ilmoittautumiseen seuraavat tiedot: Nimi, koiran nimi, rotu ja ikä, harrastustausta, yhteystiedot, oletko K&V kerhon jäsen.

Kurssi järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 4 koirakkoa. Jos kurssi ei tule täyteen jäsenistä, voidaan kurssille ottaa myös kerhon ulkopuolisia koirakoita. Ilmoittautuminen on sitova, jos estyt osallistumasta, voit järjestää itsellesi tuuraajan.

Tervetuloa tokokurssille!