K&V harrastusleiri 7-9.9.2018

Aika: 7.-9.9.2018
Paikka: Hartola

K&V harrastusleiri  7-9.9.2018

Syyskuussa suunnataan kuonot kohti Kunkkulan koirakeskusta Hartolassa! Kerry- ja vehnäterrierikerhon perinteikäs viikonloppuleiri järjestetään 7-9.9.2018. Leiri on tarkoitettu kaikille kerhon jäsenille iästä tai harrastustaustasta riippumatta. Leirille voi tulla niin sosiaalistamaan pentua kuin myös treenaamaan tavoitteellisesti. Tänä vuonna tutustutaan haun saloihin (kouluttaja Heidi Kostamo), treenataan rally-tokoa (Päivi Nummi) ja kirmataan agilityradalla (Sanna Laine). 

Kunkkulasta löytyy loistavat harrastuspuitteet, hyvät metsäiset lenkkimaastot, sekä viihtyisät majoitustilat leirikeskuksessa. Leiriviikonloppuun sisältyy täysi ylläpito maistuvine ruokineen ja lauantai-iltana lämpiää leirisauna.

Leirimaksu: 125 € jaetussa 2 hlö huoneessa / 145 € 1 hlö huoneessa. Lisäkoira 10 €.

Sis. yhden henkilön ja yhden koiran majoituksen 2 vrk, ruoat (2 x aamiainen, 2 x lounas, 2 x iltapala), kaikki koulutukset, sekä lauantain saunan.

Ilmoittautumiset 01.08.2018 mennessä tai niin kauan kuin paikkoja riittää.Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa siis toimia nopeasti! 

Leiripaikan vahvistuksen sekä tarkemmat maksuohjeet saat vastausviestissä.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. 15.08.2018  jälkeisistä peruutuksista maksua ei palauteta. Mikäli estyt osallistumaan viime hetkellä, voit etsiä toisen koirakon (K&V kerhon jäsen) tilallesi.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen ilmo.kerryvehna(at)gmail.com

Kirjoita viestiin:

- Leiriläisen/leiriläisten nimet

- Yhteystietosi (puhelinnumero, sähköposti)

- Koiran nimi, ikä ja rotu

- Erityisruokavalio/ruoka-aineallergiat

- Huonetoive 1 hh/2hh (kerro myös, mikäli voit tarvittaessa jakaa huoneen)

Lisätietoja: Satu Erkiö Puh:040 7192 587  email: ilmo.kerryvehna@gmail.com
 

Huom. Osallistujien jäsenyydet tarkistetaan. Mikäli perheestä osallistuu useampi henkilö, tulee kaikkien olla kerhon jäseniä tai perhejäseniä. Alle 10-vuotiaiden lasten maksu on jäsenyydestä riippumaton, mikäli mukana tuleva vanhempi on jäsen. Koirien tulee olla rokotettuja Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Juoksuinen/kipeä koira ei voi osallistua leirille. Pidätämme oikeuden muutoksiin.