Joukkosilmätarkastus Helsingissä 19.4.

Aika: 19.4.2018
Paikka: Helsinki

Kerryn- ja vehnäterriereillä on perinnöllisinä terveysriskeinä silmäsairauksia, joiden takia varsinkin jalostukseen käytettävien koirien silmät tulisi tutkia rotujemme jalostuksen tavoiteohjelmien mukaisesti. Myös kotikoirien silmien tutkiminen edesauttaa pitämään kerryjen ja vehnien silmät terveinä tulevaisuudessakin.

Helsingissä järjestetään kerryjen ja vehnien joukkosilmätarkastus torstaina 19.4. kello 11 –20. Paikkana on eläinlääkäriasema Ahma Viikissä. Ahman osoite on Leskirouva Freytagin kuja 15 B 32. Tarkastuksen tekee eläinlääkäri Pekka Sarkanen.

Sitovat ilmoittautumiset
6.4. mennessä sähköpostilla osoitteeseen elina.j.heinonen@gmail.com
Mainitse ilmoittautumisessa koiran virallinen nimi ja rekisterinumero, mikrosirun numero sekä omistajan etu- ja sukunimi, osoite ja puhelinnumero. Ilmoita myös mihin aikaan haluaisit tutkimuksen.

Hinnat
Tarkastuksen hinta on 65 euroa koiralta.

Kerry- ja vehnäterrierikerho tukee jäsentensä omistamien koirien silmätarkastusta maksamalla pienen osan tarkastuksen hinnasta. Alle 5-vuotiaan koiran tarkastusta tuetaan 10 eurolla, 5–7-vuotiaiden tuki on 20 euroa ja yli 8-vuotiaiden tarkastuksen kerho maksaa kokonaan.

Kuvauta myös lonkat ja kyynärnivelet
Silmätarkastuksen yhteydessä on mahdollisuus kuvauttaa virallisesti myös koiran lonkat ja kyynärät. Pakettihinta silmätarkastus + lonkkakuvaus + kyynärnivelkuvaus on 215 euroa.

Rokotukset (nelosrokotus + raivotauti) tarkastusten yhteydessä hintaan 40 euroa.

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat muitakin tutkimuksia kuin silmätarkastuksen.

Lisää ohjeita saat sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.