Teemu Linnan agilitykoulutus la 7.4.2018 Lohjan Lägi-areenalla

Aika: 7.4.2018
Paikka: Lohja

Kerry- ja vehnäterrierikerho järjestää lauantai-iltana 7.4. agilitykoulutuksen, johon saamme kouluttajaksi loistavan ja arvostetun Teemu Linnan. Teemun ehdottomasti paras vahvuus on rytmityksen hyödyntäminen ja tästä taidosta jokainen agilitya harrastava hyötyy. Koulutus järjestetään Lohjalla alkaen kello 18.00. Koulutukseen mahtuu maksimissaan 12 koirakkoa. Alustava ajatus on, että koirakot jaetaan kahteen ryhmään ja molemmilla ryhmillä on oma rataantutustuminen. Reilun rataantutustumisen jälkeen jokaiselle koirakolle jää treeniaikaa vähintään 15 min.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 8.1.2018 kello 10.00. Ilmoittautuminen on sitova ja esteen sattuessa voit hommata itsellesi tuuraajan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoja otetaan vastaan sunnuntaihin 28.1. klo 23.59 saakka elleivät paikat ole täyttyneet jo ennen tätä. Osallistujan tulee olla kerry- ja vehnäterrierikerhon jäsen. Jos paikkoja ei saada täyteen, on mahdollista ottaa mukaan myös kerhon ulkopuolisia. Ilmoittautuminen sähköpostilla ilmo.kerryvehna @ gmail.com. Laita viestiin koiran nimi, rotu, ikä ja harrastustausta.

Koulutuksen hinta kerhon jäsenille on 37 euroa / koirakko. Lisätietoja koulutuksesta antaa jonna.pietila @ gmail.com. Paikan saaneille lähetän maksutiedot mahdollisimman nopeasti ja maksamalla vahvistat paikan.

Lisätietoja Teemusta löytyy:
https://niinuagilitysport.fi/valmentajat/teemu-linna/