Kotitrimmauskurssi, Lahti

Aika: 10.-11.3.2018
Paikka: Lahti

Kerry- ja vehnäterrierikerho ry järjestää kotitrimmauskurssin vehnille lauantaina 10.3 ja kerryille sunnuntaina 11.3 klo 10–15 Lahdessa trimmauskeskus Divan tiloissa. Trimmaamista opastaa molempina päivinä ammattitrimmaaja Tarja Kallström.

Kurssille otetaan molempina päivinä 6 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä harjoittelemaan trimmaustaitoa. Jos kerryjä ei ilmoittaudu tarpeeksi, niiden tilalle voidaan ottaa jonossa olevia vehniä ilmoittautumisajan umpeuduttua. Kurssin hinta on 30 € jäsenille (ja 60 € ei jäsenille). Ilmoittautuminen on sitova ja maksu suoritetaan etukäteen. Maksutiedot lähetetään osallistujille ilmoittautumisen päätyttyä.

Huomioithan seuraavat asiat:

  • Koiralla oltava ikää vähintään 9kk (kurssi kestää n. 5 tuntia)
  • Koira pitää olla totutettu käsittelyyn pöydällä (mielellään trimmattu jo ainakin pari kertaa kasvattajan tai trimmaajan toimesta)
  • Koiran pitää olla pesty ja kammattu juuri ennen kurssia (edellisenä päivänä)
  • Trimmauskurssille ei voi osallistua juoksuisen nartun kanssa
  • Trimmausoppilaan alaikäraja 15 vuotta
  • Koira tulee olla rokotettu kennelliiton määräysten mukaisesti.

 

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse 15.2. mennessä osoitteeseen elina.j.heinonen@gmail.com

 

Kirjoita ilmoittautumiseen seuraavat tiedot: Omistajan nimi, koiran nimi, yhteystiedot ja oletko kerhon jäsen. Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Jos estyt osallistumaan kurssille, voit järjestää itsellesi tuuraajan. Ilmoittautumismaksua ei palauteta.