Agilitykoulutuspäivä Lahdessa 19.11.2017

Aika: 19.11.2017
Paikka: Lahti

Kerry- ja vehnäterrierikerho järjestää agilitykoulutuspäivän marraskuussa A-qility Oy:n hallissa Lahdessa. Tapahtumaan on suunniteltu ohjelmaa niin kokeneemmille agilityharrastajille kuin sellaisille, joilla ei ole aiempaa kokemusta agilitysta. Agilitya jo harrastavien koulutuspäivä alkaa aamulla ja jatkuu iltapäivään, ja muille suunnattu alkeistason ohjelma järjestetään iltapäivällä. 

Paketti 1: KOULUTUSTA AGILITYOHJAAJILLE, hinta 55-65 euroa (lopullinen hinta määräytyy osallistujamäärän perusteella) 
- Agilityaiheinen luento, Lotta Lehtinen 
- Hyppytekniikkatreeni, Lotta Lehtinen 
- Ratatreeni, Sami Wessman 
- Agilityohjaajan fysiikkatreeni pareittain, Jonna Pietilä 

Paketti 2: KOULUTUS MUILLE Kerry- ja vehnäterrierikerhon jäsenille, hinta 15 euroa 
- Agilityaiheinen alkeistason luento, Hanna Askola 
- alkeistason agilitytreeni, Hanna Askola 
- osallistumisoikeus kuunteluoppilaana agilityohjaajien koulutukseen (paketti 1) 
- Agilityohjaajan fysiikkatreeni pareittain, Jonna Pietilä 

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa kerhon jäsenille 11.9.2017. Ilmoittautumislomake:
https://goo.gl/forms/jyaua2VFqlIjntDp1

Paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa voit myydä paikkasi eteenpäin. Mikäli koulutukseen agilityohjaajille (paketti 1) ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia 30.9. mennessä, otetaan koulutukseen myös muun rotuisia koiria. 

Lisätietoja koulutuksista: hanna.askola (a) gmail.com

Lisätietoa kouluttajista:

Lotta Lehtinen on eläinfysioterapiaan erikoistuva fysioterapeutti ja hyppykouluttaja, joka on pidetty ja tarkka kouluttaja. Monipuolisen kouluttajan opit sopivat kaikentasoisille koirakoille. Lisätietoja Lotasta: https://vinkeakoira.wordpress.com/esittely/
 

Sami Wessman on Agilityliiton kouluttama agilityvalmentaja ja ammatiltaan luokanopettaja. Hän on kilpaillut koiransa Even kanssa kansainvälisellä tasolla. Samin erityisosaamista ovat linjaukset ja rytmitys.

Hanna Askola harrastaa agilitya kahden vehnäterrierinsä kanssa. Vanhempi Teppo kisaa kolmosluokassa ja nuorempi Pirre aloittelee pian kisauraansa. Hanna on käynyt Agilityliiton koulutusohjaajan peruskurssin ja kouluttaa kerryjä ja vehniä Tampereella.

Jonna Pietilä kisaa agilityssa kahden kerrynterrierin kanssa. Vanhempi Luna kisaa kolmosluokassa ja nuorempi Leo on juuri aloittanut kisauransa. Jonna on myös aiemmin toiminut agilitykouluttajana Kerry- ja vehnäterrierikerhon tapahtumissa.